Lauantai-illan menu

Kutsuin muutaman ystävän meille viettämään iltaa.
 Meillä käy todella harvoin vieraita, joten jotain hyvää ruokaa halusin ystävilleni tehdä.

Illan menu:
Tuorejuustolla täytetyt kesäkurpitsarullat
Pekoniin käärityt taatelit
Ilmakuivattuun kinkkuun käärityt melonit
Ciabatta
Hummus
Romesco
Parmesaanikeksit
Vihersalaatti
Raakabrownieta vaniljakastikkeen ja marjojen kera


Lauantaina sain ensimmäisen vieraani meille jo aikaisin päivällä.
Valmisteluja oli mukava tehdä rakkaan ystävän kanssa jutustellessa.
Mutta valokuvaaminen jäi täysin! :)
Joten kuvat on otettu sunnuntaina, jämistä.
Oli muuten herkullinen sunnuntaibrunssi!
Pekoni- ja kesäkurpitsarullat menivät kyllä jo lauantaina parempiin suihin!
Pekonin ja taatelin yhdistelmä oli muuten mielettömän hyvä,
suosittelen kokeilemaan!


PARMESAANIKEKSIT


100g parmesaania
½dl jauhoja
50g voita
1 kananmuna

Raasta juusto ja yhdistä siihen muut ainekset.
Paista keksejä uunissa 225 asteessa n.10 minuuttia.
Keksejä kannattaa pitää tiukasti silmällä, palanut parmesaani EI ole hyvää. ;)



Raakabrownien ohjeen löydät TÄÄLTÄ.
Ja cashewpähkinöistä tehtyyn vaniljakastikkeeseen löytyy ohje TÄÄLTÄ.

Olipa hauska ilta taas,
tästä otetaan varmasti uusinta! :)

- Pia

2 kommenttia

Ilahdun jokaisesta kommentista! :)

Sivun alkuun